En aquest passeig mariner hi queden encara alguna mostra de les cases amb què els americanus van protagonitzar el desenvolupament de l'Eixamble de mar a la Vila, com Can Vieta, a número 88, residència de Josep Vieta i Llinàs, membre d'una nissaga de calafats, emigrat a Cuba i que va invetí en tramvies i un pròsper negoci d'ous a gran escala.
Els Massó van fer d'administradors de les hisendes dels Verdaguer a Puerto Rico i van amassar un capital considerable. Aurora Massó Verdaguer es va casar amb l'activista cultural Joaquim Casas Carbó. La parella va comprar l'antic convent dels caputxins del segle XVI i als anys vint van encarregar-ne una acurada restauració a l'arquitecte Isidre Puig Boada
El Convent
L’antic convent de caputxins, fundat l’any 1583, s’emplaça al cim d’uns penya-segats a tocar de la punta de Santa Anna. L’edifici, en estat ruïnós a partir de 1835, quan van ésser expulsats els frares caputxins, no tornarà a recuperar un cert esplendor fins que el matrimoni format per Joaquim Casas Carbó, editor i escriptor, i Aurora Massó - filla dels americanos Massó (veure la casa del passeig de Dintre) van comprar-lo a la vídua del compositor i literat Francesc Camprodon l’any 1915. L’arquitecte Font Gumà fou el màxim responsable de les obres exteriors i Isidre Puig Boada del seu interior.